“Вісник Переяславщини” виграв путівку в “Буковель”!

 

20-23 вересня на Івано-Франківщині відбувся перший фестиваль журналістики «Буковель Натхнення». У ньому взяли участь понад 200 представників засобів масової інформації з усієї України. Медіа-форум організувала громадська організація «Український журналістський фонд» за підтримки громадського руху «Країна гідності і правди» народного депутата України Олександра Шевченка.

Програма фестивалю була дуже насиченою. Щоденно працювали кілька різних тематичних майданчиків, і кожен міг обрати те, що йому до смаку. Скажімо, відвідати майстер-клас, «круглий стіл» чи практикум, побувати на зустрічі з поетами, письменниками, збагатитися новими вміннями в парфумерній лабораторії чи художній майстерні.  Медійники мали три зустрічі із засновником «Буковелю» Олександром Шевченком, який відповів на усі їхні запитання.

До послуг учасників фестивалю були різноманітні розваги гірськолижного курорту «Буковель»: екскурсії, відпочинок у СПА-центрі «VODA club», боулінг,  мандрівка над  осінніми Карпатами на крісельному підйомнику. Творчі зустрічі, спілкування з колегами і неймовірна природа курорту надихнули журналістів на подальшу активну роботу.

                                                             Учасники медіа-форуму

Кульмінацією фестивалю стало нагородження переможців творчого конкурсу «Поспішай творити добро». Ідея конкурсу належить Людмилі Ольховській, керівнику «Українського журналістського фонду». За її словами,  натхненником проекту став народний депутат Олександр Шевченко, який часто влаштовує благодійні заходи, допомагає військовикам і їхнім родинам, людям з особливими потребами тощо. Протягом п’яти місяців журналісти писали про меценатів і благодійні фонди своїх регіонів, про добрі справи, які роблять організації й прості жителі. Публікації про доброчинність були і на сторінках «Вісника Переяславщини».

З радістю повідомляємо, що «Вісник» став одним із шістнадцяти переможців конкурсу. Всього ж до участі в ньому долучилися близько 200 представників газет, інтернет-видань і телерадіокомпаній. Представник «Вісника»  отримав подарунковий сертифікат на вікенд у «Буковелі» на двох осіб.

Під час нагородження журналісти  говорили про те, що конкурс надихнув їх на добрі справи і на ширше висвітлення теми доброчинності. Дякували організаторам за чудовий відпочинок.

Олександр Шевченко пообіцяв, що конкурс і фестиваль житимуть і надалі.

Як зазначила Людмила Ольховська,  новий конкурс журналістських матеріалів буде на тему «Живи позитивно».

Юлія Строчинська (“Вісник Переяславщини”)

Фото Миколи Комаровського

Додати коментар