Національна гвардія України приєдналася до інформаційної кампанії по боротьбі з коронавірусом

Поінформованість населення – один з важливих аспектів подолання негативних наслідків епідемії коронавірусу. Як показав досвід, у багатьох випадках відсутність інформації та паніка, породжена інформаційним вакуумом, приносили значно більшу шкоду, ніж власне захворювання.

 Військовослужбовці Національної гвардії, які з перших днів протиепідемічних заходів залучалися до подолання хвороби, на власному досвіді переконалися у важливості належної комунікації. Вся країна спостерігала на екранах телевізорів драматичні події в Нових Санжарах, де наслідки відсутності порозуміння між державними органами і пересічними громадянами проявились у найбільш гострій формі.

 Відтепер службова діяльність гвардійців не обмежується формальним виконанням усіх визначених протиепідемічних заходів. Інформаційне супроводження займає провідне місце серед пріоритетів діяльності особового складу.

 Днями на всіх об’єктах несення служби з’явилися агітаційні плакати «Зупинимо разом». Мета їх розміщення – поглиблення комунікації військовослужбовців з суспільством, об’єднання усіх громадян держави та мобілізація зусиль на боротьбу з загальною бідою.

 Українці мають пам’ятати, що військовослужбовці – це, перш за все, громадяни своєї держави, які мають такі ж саме проблеми як і цивільне населення. Небезпечна хвороба загрожує всім однаково, незважаючи на військові звання та посади. Єдине, що відрізняє людей в одностроях – їх готовність стати на шляху загрози, захистити громадян. І вони також потребують захисту і підтримки. Тільки разом ми зможемо здолати спільне лихо.

Додати коментар