Відбулися засідання комісії про вчинення адміністративних правопорушень громадянами міста

Адміністративною комісією при виконавчому комітеті Переяслав-Хмельницької  міської ради Київської області в жовтні та першій половині листопаду 2019 року було проведено засідання на яких було розглянуто 8 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень громадянами міста.

За результатами розгляду було прийнято постанови про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафів:

1). за порушення вимог ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення  (порушення правил благоустрою: спалення сміття та сухого листя, не проведення своєчасного косіння трав’яного покрову, вивезення та залишення побутового сміття в невстановленому для цього місті) :

– на громадян –  у розмірі від 20 до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 грн до 850 грн);

-на посадову особу – у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 грн);

2). за порушення вимог ч.1 ст.179 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані):

-на громадянку – у розмірі 3 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (85 грн).

Загальна сума стягнення, яка надійде до міського бюджету при сплаті накладених штрафів становить – 4165 (чотири тисячі сто шістдесят п’ять) грн.

 

Секретар адміністративної комісії                                  Н.ЛЕБІДЬ

Додати коментар