Музей «становлення української нації» – сучасний інноваційний 5-D музей

В музеї представлено багатовікову історію нашого народу від часів Київської Русі до сьогодення за допомогою реалістичних 3-D фігур видатних українців, а також діорам, мап і картин.

Музей «Становлення української нації» – це не лише простір демонстрації історичних артефактів, а перш за все, місце сили, духу та перемог українського народу в різні періоди його історії.

Всі експозиції зібрані в сюжети, розроблені на основі історичних досліджень.

Мета проекту: становлення, розвиток, виховання нації, а також її єднання відбуваються на прикладі й навколо славетних сторінок української історії. А знання історії та повага до неї народу сприяють формуванню високої самооцінки наших громадян, культурного розвитку і як результат, створенню позитивного іміджу України туристичної привабливості та підвищенню її міжнародного авторитету.

Слоган проекту «Побач. Відчуй. Пишайся.» спонукає українців до самоаналізу та дії: побач – дізнайся, відчуй – усвідом, пишайся – будь гордим, поважай свою країну, її культуру  і твори благо їй своєю працею та життям.

Музей є унікальним в своєму роді та має ціль стояти на захисті національних інтересів України.

ЧИМ ЗДИВУЄ МУЗЕЙ ВІДВІДУВАЧА?

  1. 100 фігур видатних українців від Княгині Ольги до сучасних видатних постатей нашої країни. Всі історичні сюжети в музеї відтворені за описами істориків і підтверджені науковими організаціями. Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалася подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення. Тепер кожен на власні очі зможе побачити, якими були вигляд козаки, Тарас Шевченко, Леся Українка, Богдан Хмельницький та інші відомі реформатори української нації.
  2. 25 сюжетних композицій, де кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо- та відеоконтент, запахи, пристрої віртуальної реальності, що дає відвідувачу відчути атмосферу епохи, в якій він перебуває.
  3. MuseumSelfie у кожному сюжеті.
  4. Дитячий простір.У кожній експозиції є контент, що цікаво читається та легко запам’ятовується дітьми.
  5. 24 діорами в форматі 3D.

Адреса музею: м. Київ, вул. Лаврська, 27 (вхід з вулиці Запечерна, тильна сторона меморіалу «Батьківщина-Мати»).

Графік роботи музею: з 9:00 до 20:00 без вихідних.

Продаж квитків до 19:00.

Контактна інформація: тел: +38 099 015 04 52.

Додати коментар