Дві переяславки у шести видах спорту з легкої атлетики здобули шість золотих медалей

Тренер із інваспорту Володимир Михайловський повідомив редакцію, що з  29 травня по 18 червня на базі державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» міста Одеса відбулися фінальні змагання ХХVІ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей з порушеннями слуху, зору, ураженнями опорно-рухового апарату; спортивного орієнтування, плавання серед дітей з порушеннями слуху; тенісу настільного серед дітей з порушеннями слуху, ураженнями опорно-рухового апарату, присвяченої 28-ій річниці Незалежності України.

У змаганнях у 13 видах спорту приймали участь 295 юних спортсменів з усіх регіонів України. За команду Київщини виступали дві спортсменки із Переяслава учениця 9 класу ЗОШ №2 Юля Верезуб та учениця 6 класу ЗОШ №1 Даніела Чуєва. Щоб потрапити в обласну команду потрібно було пройти міський відбір, потім перемогти на обласних змаганнях. З цим дівчата чудово впорались. На Всеукраїнських змаганнях цього року спортсмени Київщини загалом здобули 7 золотих та дві срібні медалі. Шість золотих медалей у здобутку переяславок. Юля виступала у віковій категорії 2003-2005 роки народження, і була заявлена на участь у стрибках в довжину та у двох бігових видах на 60 та 100 метрів. Даніела виступила у бігових видах 60, 100, та 200 метрів у віковій категорії 2005-2007 років народження. Наші дівчата не залишили ніяких шансів своїм суперницям на перемогу.

Володимир Михайловський зазначив, що це уже їх другий такий успіх, минулого року вони теж привезли шість золотих нагород.

Юні спортсменки розповіли, що легкоатлетичні змагання проходили три дні з 2 по 4 червня. Решту часу організатори змагань відвели для відпочинку спортсменів. Дівчатка купались в морі, відвідали визначні пам’ятки Одеси, та брали участь у самих різноманітних конкурсах, які для них організували у таборі «Молода Гвардія». Своїм виступом та відпочинком дівчата задоволені.

 Володимир Михайловський висловив подяку міському комітету з питань фізичної культури та спорту, який організував дівчатам перед змаганнями тренувальні збори.

Володимир Набок

Додати коментар