Діти малюють світ

Діти різного віку хочуть, можуть чи люблять малювати. Одні можуть розмалювати стіни в кімнаті, деякі – використовують для малювання певні побутові речі, робочі зошити з математики чи мови. Це все приносить велику радість та задоволення дитині. Тож турботливі батьки, щоб розумно скерувати дитячу любов до малювання, записали їх на гурток «Ми малюємо світ» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького. Адже керівник гуртка Тетяна Леонідівна Трухан навчає своїх вихованців бачити красиве та казкове у звичайних в оточуючому світі, вчить поєднувати традиційні та нетрадиційні техніки малювання, що сприяє творчому розвитку. У гуртку панує творча атмосфера, в якій діти непомітно і послідовно заглибляться у пізнання предметів, об’єктів і явищ навколишнього світу. Завдання підбирається для кожної дитини відповідно до віку, рівня загальної підготовки, психологічного розвитку і бажання дитини.
І головне, заняття з малювання завжди проходять весело, цікаво і пізнавально! 
Напередодні свята Миколая вихованці гуртка «Ми малюємо світ» зробили виставку кращих своїх робіт. Тут і барвисті рибки, і незвичайні літаючі коники, і мрійливі та веселі котики, розмальовані якимись магічними узорами, і навіть портрети, що передають авторське бачення та майстерність юних художників! 
Коли дивишся на виставку, віриш словам Тетяни Леонідівни, що малювати можуть усі. Додамо ще від себе: «Кожен зможе створити свій шедевр, особливо, якщо йому допоможе досвідчений творчий педагог БХТДЮМ Тетяна Леонідівна Трухан». І побажаємо, щоб цей світ, який малюють діти був мирний, барвистий і доброзичливий!

Додати коментар