Слідами Миколая Чудотворця (Фото)

Яскравим театралізованим дійством 18 грудня святкували вихованці Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького День Святого Миколая. Усі учасники дійства: вихованці зразкового хореографічного колективу «Перлина» (керівник Ірина Марченко), акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (керівники Тетяна Ковшун та Анна Наконечна), вокальної студії «Акорд» і театральної студії «ARTTIME» (керівник Анна Сахно) разом із казковими героями Мишкою (Поліна Бурчик), Домовичком (Максим Омельчук), Павучихою (Ірина Марченко), Папугою Кешою (Анна Наконечна) та Королевою фарфору (Анна Сахно) подорожували сторінками історії, яка наснилася діткам в ніч перед святом. Ця святкова мандрівка закінчилася довгоочікуваною зустріччю з Миколаєм Чудотворцем (Максим Кононенко), який зі щирими привітаннями, побажаннями та подарунками завітав на свято. Всі присутні діти та учасники дійства отримали солодкі «миколайчики».

***

У Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького з’явилася ще одна традиція: під час зимового святкування Дня Миколая Чудотворця дарувати подарунки дітям, які потребують особливої уваги та підтримки. Адже Святий Миколай – це той, хто “на всякий час помагай” – так співають у пісні. І, як виявляється, це не просто рима у куплеті, у цих словах – сам Миколай, який за своє життя став символом милосердя, доброти, безкорисливої допомоги іншим. 
Творчим подарунком від БХТДЮМ для діток із багатодітних родин 19 грудня та дітей із родин учасників АТО 20 грудня стало дійство «Слідами Миколая Чудотворця», режисером якого була завідуюча відділом організаційно-масової роботи БХТДЮМ Анна Сахно. Яскраві костюми та чудова гра головних персонажів Фарфорової Королеви (Анна Сахно), Папуги (Анна Наконечна), Павучихи (Ірина Марченко), Мишки (Поліна Бурчик), Домовичка (Максим Омельчук) та Миколая (Максим Кононенко), щирі пісеньки вихованців вокальної студії «Акорд» (керівник Анна Сахно), різноманітні за жанрами, стилями та віковим складом виконавців танцювальні композиції від зразкової хореографічної студії «Перлина» (керівник Ірина Марченко) та акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (керівники Тетяна Ковшун та Анна Наконечна) перенесли глядачів в казкову ніч очікування Святого Миколая. А самі учасники святкового дійства отримали величезне задоволення від зробленого. Адже дарувати подарунки так же приємно, як і отримувати їх!

Більше фото на сторінці БХТДЮМ Джерело

 

Додати коментар