Святий Миколай завітав у відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику (Фото)

Які свята найбільше люблять діти? Звичайно – це новорічні свята та день Святого Миколая.

19 грудня гостинно та весело було в приміщенні відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику. П’ятдесят вихованців відділення зустрічали гостей, які завітали з подарунками та гостинцями. Представник Департаменту соціального захисту населення КОДА, заступник директора департаменту Винник О.М., передав найкращі вітання від директора департаменту Мещана І.В. та вручив солодощі. Міський голова Костін Т.В. із заступником Губенко В.В., начальником Управління соціального захисту населення Гущею М.В. особисто привітали кожну дитину та вручили подарунки. Секретар міської ради Бочарін П.П.з депутатами Навальною М.І. та Шимченко Л.В. подарували іграшки та печиво. Фрукти, канцтовари, іграшки принесли підприємці міста І.Пундер, торгова марка «Мінамі», архимандрит Ніл та прихожани Свято-Троїцького храму, директор Переяслав-Хмельницької МР філії Київського обласного центру зайнятості Красова Л.А. Кошти на потреби відділення перерахували ТОВ «Саланг-Агро» та компанія «НТТ Енергія». Голова відділення Міжнародного фонду «Взаєморозуміння і толерантність» Ковальська А.В. організувала візит Санта-Клауса з м. Магдебург від нашого друга Олівера Брауна, який передав фінансову допомогу на придбання ліжок для дітей.
Волонтерська група «Сделай мир добрее», яку очолює В.Лемешко разом з представниками ТОВ «ДВНВ», подарували якісну побутову техніку, іграшки, пакунки з цукерками. 
Працівники відділення разом з дітьми показали прекрасне святкове дійство. Діти танцювали, співали, розповідали вірші особисто Святому Миколаю і щиро вірили в чудо.
Колектив центру дякує всім, хто відкрив двері цього закладу та здійснив таку чудову та благодійну місію!!!

 

 

Додати коментар