17 – 19 жовтня 2018 року на базі ДЗОВ «Зоряний» (с. Карапиші, Миронівського району) буде проведено Навчальну Програму «Молодіжний працівник».

17 – 19 жовтня 2018 року на базі ДЗОВ «Зоряний» (с. Карапиші, Миронівського району) буде проведено Навчальну Програму «Молодіжний працівник».

До участі запрошуються представники структурних підрозділів, які реалізують державну молодіжну політику в Київській області, та представники інституцій громадянського суспільства, які працюють з молоддю, бібліотекарі, соціальні працівники, працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю, незалежно від форми власності, 
  По завершенню учасники отримають сертифікат встановленого зразка про проходження Базового тренінгу Програми «Молодіжний працівник».

Відбір учасників тренінгу «Молодіжний працівник» відбудеться на конкурсній основі. Для участі у конкурсі необхідно до 12:00 години 8 жовтня 2018 року обов’язково заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/qQaCIct93eyralG73 

Про результати конкурсу учасники будуть повідомлені індивідуально 
  9 жовтня 2018 року.

Харчування, проживання учасників, трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку забезпечується організаторами.

Програма складається з трьох модулів:

Модуль 1. Молодіжна політика і молодіжна робота. Ключові теми: Хто така молодь? Що таке молодіжна політика? Дорожня карта реформування молодіжної політики в Україні. Участь молоді. Міжсекторний підхід. Молодіжна робота і молодіжна політика. Європейський підхід до молодіжної політики.

Модуль 2. Громада і молодіжна робота в громаді. Ключові теми: Громада. Активізація громади. Молодіжна робота в громаді. Міжсекторний підхід. Участь молоді. Модуль 3. Компетенції молодіжного працівника. Ключові теми: Молодіжний працівник. Компетентнісний підхід. Компетенції молодіжного працівника. Портфоліо молодіжної роботи Ради Європи.

Детальна інформація про Програму«Молодіжний Працівник» на сайті: youth-worker.org.ua та на Facebook:www.facebook.com/groups/youth.worker.ua/ 

Контактна особа: Михайлов Андрій 097-746-94-07; 063-054-42-70.

Додати коментар