Відбулася щотижнева апаратна нарада

1 жовтня заступник  міського голови  Валентина Губенко провела апаратну нараду за участю керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітала іменинників тижня, що минув, та підсумувала  події, які відбулися в Переяславі.

Перш за все Валентина Валеріївна  наголосила про  необхідність повністю бути готовими до опалювального сезону 2018-2019 рр.  Щодо загальноосвітніх шкіл та дошкільних  закладів проінформував начальник відділу освіти  Петро Ярмоленко, який запевнив про повну готовність до початку опалювального сезону.

Начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща повідомив, що з 28 вересня розпочали вручення “пакунків малюка”,  перші 6 уже знайшли своїх господарів.

Начальник організаційного відділу міської ради  Вікторія Коваленко наголосила на необхідності, авторам проектів рішень,  ретельно підходити до підготовки питань, які виносяться на засідання сесій та терміни їх подання.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про підготовку до відзначення у місті 7 жовтня – Дня бійця територіальної оборони, який відбудеться в парку імені Т. Г. Шевченка, на території  НЦК “Зустріч”.

Представник ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже понад 64% переяславців  підписали декларації із лікарями.

Комунальні служби міста працюють у штатному режимі, Валентина Валеріївна закликала комунальників особливу увагу звернути на прибирання міста від листя, що опадає та оперативність вивезення його та сміття із міста.

 Аварійні служби також працюють у звичайному режимі, оперативно усуваючи пориви на комунікаціях.

У ході наради присутнім повідомили про події та заходи, які відбудуться найближчим часом.

По закінченні цієї апаратної наради Валентина Валеріївна  мала  зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду заступник міського голови  дала ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар