У Київській ОДА відзначили “День фізичної культури і спорту в Україні” врученням нагород найкращим спортсменам Київщини. Серед най-, най- і переяславці

4 вересня у Київській обласній державної адміністрації в святковій атмосфері відбувся обласний урочистий захід до Дня фізичної культури і спорту в Україні.

Зазвичай, спорт об’єднує людей, зближає міста, примирює країни. У спорті нема вікових обмежень, соціальних каст, багатих і бідних. У спорті стають сильнішими і впевненими в собі. Свято фізичної культури та спорту – свято сильних, вольових та мужніх людей.

І вже стало доброю традицією щороку відзначати досягнення спортсменів, тренерів, функціонерів, громадських діячів та інших працівників спортивної галузі Київської області на честь професійного свята. Не став виключенням і 2018 рік. За активну участь у розвиток фізичної культури і спорту, за популяризацію здорового способу життя, за плідну працю та відданість справі керівництво Київобладміністрації вручили нагороди спортивним героям.

У програмі заходу відбулося відзначення державними нагородами, вручення відзнак Міністерства молоді та спорту України фахівцям Київської області, Київської обласної державної адміністрації,  фахівцям Київської області від НОК України, вручення почесних грамот та подяки управління фізичної культури і спорту КОДА, вручення 40 посвідчень членам штатної збірної команди Київської області з олімпійських видів спорту, створеної вперше в історії Київщини та вручення сертифікатів стипендіатам на суму 1 мільйон 200 тисяч гривень.

А також у програмі заходу показові виступи спортивних колективів, офіційне фотографування, неформальне спілкування.

Відкрив свято врученням почесних грамот та подяк начальник Управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв. Продовжив урочистий момент голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, привітавши спортсменів з професійним святом та вручивши сертифікати на отримання стипендії.

На спортивне свято отримати свої нагороди прийшло близько 400 винуватців дійства – представників спортивної галузі Київської області. Крім спортивної спільноти розділити радість і відзначити найкращих спортсменів прийшли почесні гості, рідні та друзі, і, звичайно, представники засобів масової інформації.

Серед учасників були делегації районів та міст обласного значення, представники київських обласних організацій ФСТ «Динамо», «Колос», «Спартак» та «Україна». Також прийшли представники комунальних закладів Київської облради: «Київський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», Київський обласний центр фізичного виховання «Спорт для всіх», комунальний позашкільний навчальний заклад «Київська обласна комплексна дитячо-юнацька школа», «Київська обласна школа вищої спортивної майстерності», «Київська обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Промінь» з велосипедного спорту», «Київський обласний центр олімпійської підготовки», «Київська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» Звичайно, були й спортивні федерації, представники відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області, Київське обласне відділення фізичного виховання та спорту та Комітет з фізичного виховання і спорту та ін.

Взяв участь у заході і начальник відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський, тренери та спортсмени міста Переяслава-Хмельницького.

Закарбували спогади про урочистості на честь Дня фізичної культури і спорту груповим фотографуванням на довгу й незабутню пам’ять.

НЕОЛІМПІЙСЬКИ ВИДИ стипендіати 2018

ОЛІМПІЙСЬКИ ВИДИ стипендіати 2018

ІНВАСПОРТ стипендіати

ТРЕНЕРИ стипендіати

Почесні грамоти та Подяки управління фізичної культури і спорту

 

Додати коментар