Державна прикордонна служба України запрошує громадян на військову службу за контрактом

11 липня 2018 року у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбулася презентація  Державної прикордонної служби України для безробітних та шукачів роботи.

Старший офіцер з добору окремого регіонального центру комплектування  майор Шевченко Марія Петрівна зазначила, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян України віком від 18 років, на посади осіб рядового, сержантського та офіцерського складу. Під час презентації ознайомила присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами, а також наголосила на важливості зазначеної служби, яка полягає в першу чергу в охороні державного кордону України, дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, які необхідні для служби у Державній прикордонній службі України, деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницького міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб№ 14, телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-53-95

Додати коментар