Відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

12 липня в сесійній залі Переяслав-Хмельницької міської ради під головуванням головного архітектора міста Анни Степаненко відбулась архітектурно-містобудівна рада. У її роботі  взяли участь міський голова Тарас Костін, керуюча справами виконкому Валентина Гринець, депутати Переяслав-Хмельницької міської ради, журналісти та небайдужі жителі міста.

Архітектурно-містобудівна рада розглянула декілька питань:

  • пропозиції в’їзного знаку, в тому числі і макети, якіпрезентував скульптор-монументаліст Юрій Козерацький. Відбулося їх обговорення членами та гостями засідання, після чого заслухали пропозиції всіх бажаючих. У ході обговорення, визначалися з місцем встановлення в’їзного знаку.
  • питання щодо реконструкції Борисоглібської площі. ТОВ «Імперія води» презентувала візуалізацію фонтана, пропозиції для нашого міста, атакож художник Володимир Доброскок, показав своє бачення щодо фонтану на площі, благоустрою, яке продемонстрував на листах паперу.
  • проведення благоустрою території прилеглої до Храму Святого Рівноапостольського князя Володимира Великого по вул. Поліській, 1/1-а в м. Переяславі-Хмельницькому, при розгляді поданої схеми благоустрою відбулася жвава дискусія.
  • обговорення щодо комплексної схеми розміщення тимчасових споруд по вул. Шкільній в м. Переяславі-Хмельницькому. Члени архітектурної ради підтримали розробку вищевказаної схеми для впорядкування тимчасових споруд по даній вулиці.

Усі пропозиції та рекомендації по даних питаннях було вислухано та взято до відома відділом містобудування, архітектури та використання земель управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, земельних відносин та ДАБК виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

Додати коментар