В Переяслав-Хмельницькому ліцеї “Патріот” провели навчальну евакуацію вихованців

За легендою, у ліцеї-інтернаті “Патріот” розпочалася евакуація у зв’язку із пожежою. Як поводити себе в таких ситуаціях – показали співробітники 27-ДПРЧ м. Переяслав-Хмельницький на чолі із головним інспектором Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС України у Київській області, капітаном служби цивільного захисту Бутенком Олександром Олександровичем.

Звичайний шкільний день було перервано сигналом, що сповіщав про тривогу. Задимлення, язики вогню розповсюджувалися по учбовому корпусу.  Діяти потрібно було невідкладно, в кожну хвилину ситуація може вийти із-під контролю.

Освітяни сповістили пожежних, а самі розпочали навчальну евакуацію рівно о 13.00 год. На місце прибули рятувальники.

За лічені хвилини діти та персонал покинули приміщення та зібралися на ліцейському стадіоні. Де на них уже чекали пожежники із інформаційно-просвітницькими показом, а також провели інструктажі працівники медичної частини закладу та вчитель фізичного виховання.

Педагоги відзначили необхідність проведення таких навчань, підкресливши, що вони наочно навчають правильній поведінці в нестандартних ситуаціях та вчать дітей діяти правильно.

Додати коментар