На Київщині учні ліцею підготували та провели концертно-ігрову програму «У колі друзів» для вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації (Фоторепортаж)

Учні Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот» залучили вихованців стаціонарного відділення комплексної реабілітації (вул. Можайська, 11) до участі у акції «Доторкнись долоньками» в рамках проекту «Добрі справи».

Протягом двох місяців учні ліцею-інтернату проводили заняття із зображувальної діяльності, ознайомлювали дітей з інвалідністю з навколишнім світом через малюнок.

По закінченню акції вони підготували та провели концертно-ігрову програму «У колі друзів». Вихованці відділення були не тільки пасивними слухачами, а й активними учасниками цього дійства. Генеральний директор центру Голованова Р.П. вручила подяки учасникам акції та подарунки керівникам даного проекту, які в свою чергу принесли дітям солодкі гостинці. На заході були присутні заступник міського голови Губенко В.В., директор Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернат Козій В.В. та голова Переяслав-Хмельницького відділення міжнародного благодійного фонду «Взаєморозуміння і толерантність» Ковальська А.В.

Щиро дякуємо учням ліцею-інтернату та педагогам – керівникам акції “Доторкнись долоньками” за проведену роботу.

Переяслав-Хмельницький центр соціального захисту пенсіонерів та інвалідів

Додати коментар