В Переяслав-Хмельницькому ліцеї військово-спортивного профілю “Патріот” відбулися заходи з нагоди четвертої річниці створення Національної гвардії

20 березня з нагоди четвертої річниці створення Національної гвардії України для учнів ліцею військово-спортивного профілю “Патріот” представниками в/ч 3070 Національної гвардії України, що дислокується у с.Старе було проведено виїздне ознайомлення із військовою технікою.

Начальником відділу по роботі із особовим складом в/ч 3070 МладеновимВолодимиром проведено урок мужності, на якому ліцеїсти перейнялися долею Героїв України, які віддали своє життя захищаючи кордони своєї держави та рятуючи життя побратимів, а саме, Тельнов Євген із Кіровоградщини, Станіслав Зінчик із с. Гайшин Переяслав-Хмельницького району та Наумов Владислав із Вінничини.

Із захоплення та співпереживанням в очах учні переглянули відеоматеріали про подвих учасників АТО, змогли почути відповіді на свої питання. С вою чергу директор закладу Василь Козій від імені всього колективу вручив подяку командуванню військової частини та подякував за співпрацю у вихованні підростаючого покоління.

Додати коментар