На Київщині відбувся вишкіл для виховників всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл «Джура»

На Київщині відбувся вишкіл для інструкторів за напрямком національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання під час всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл «Джура». Серед учасників понад 30 представників територіальних громад, виховників сфери утвердження української національної та громадянської ідентичності, представники ком’юніті гри Сокіл «Джура». 

Організатори заходу – управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації, Київський обласний молодіжний центр у партнерстві з департаментом освіти і науки КОДА та Центром творчості дітей та юнацтва Київщини.

Під час заходу педагоги, громадські діячі, лідери й наставники, котрі працюють з дітьми та молоддю, взяли участь у різноманітних тренінгах та майстер-класах. Зокрема, пройшли навчання з орієнтування, спортивного туризму. Також практикувалися в організації роботи тематичних наметових таборів в умовах воєнного стану, піших походів, туристсько-краєзнавчої роботи з молоддю. Крім того, розглянули основи надання першої психологічної допомоги та відвідали заняття щодо організації роботи дронів.

Відвідування таких вишколів є дієвим інструментом забезпечення фахівців необхідними знаннями та навичками для ефективної роботи з молоддю. Такі заходи сприяють вихованню свідомих та патріотично налаштованих громадян.

Військово-патріотична гра Сокіл «Джура» не тільки допомагає отримати корисні знання та навички, а й створює мережі фахівців для обміну досвідом і підтримки в реалізації спільних ініціатив, комунікації та координації, що стосуються організації заходів військово-патріотичного спрямування.

    

Додати коментар