Відбулась відкрита першість Переяславської ДЮСШ з легкої атлетики присвячена пам’яті тренера-викладача з легкої атлетики Юрія Семененка

14 вересня в День фізичної культури і спорту України на стадіоні ім. Валерія Лобановського відбулась відкрита першість Переяславської ДЮСШ з легкої атлетики присвячена пам’яті тренера-викладача з легкої атлетики Семененка Юрія Миколайовича серед юнаків та дівчат 2007-2008 р.н. та молодші. 
У змаганнях взяли участь близько 117 спортсменів різних вікових груп Переяславської ДЮСШ, Переяславської ОТГ, Яготинської ДЮСШ та команда КЗ КОР «Переяславський ліцей «Патріот».
На святі спорту були присутні почесні гості, серед яких: міський голова Вячеслав Саулко, заступник міського голови Оксана Степаненко,директор ДЮСШ Людмила Буряк,ветерани спорту Микола Шульга та Василь Лопатинський, дружина Юрія Миколайовича – Олена Газисівна, вихованці Юрія Миколайовича. Змагання пройшли в дружній атмосфері.
Переможці і призери були нагороджені медалями, грамотами та заохочувальними призами. Зокрема, Наталія Базилевич, мама вихованця Юрія Миколайовича Сергія Фролова нагородила грошовою премією Тищенко Карину та Чередніченка Данила.
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Юрія Миколайовича та полеглих героїв.
Учасники змагалися у трьох видах програми: 60м, 1000м, 300м.
Вихованці тренерів-викладачів Миколи Мальченка, Дениса Могильного, Володимира Степаненка, Юрія Ткаченка, показали відмінний результат.
Вітаємо переможців та призерів змагань і їх тренерів!
Дякуємо за підтримку міському голові, вихованцям Юрія Миколайовича та всім хто долучився до свята спорту. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись.Далі – краще!
 

Додати коментар