Відбувся День фахівця в бібліотеці університету

Зустрічі з цікавими особистостями вже стали доброю традицією в бібліотеці університету. Особливими є зустрічі з педагогами вишу, які багато років працюють на науковій і викладацькій ниві і їхній досвід важливий і корисний молодим педагогам і тим, хто лише починає свій науковий шлях – аспірантам. Так, 20 березня у межах Днів інформації, які наразі проходять в книгозбірні, відбувся День фахівця, на який колектив бібліотеки запросив доктора педагогічних наук, професора, завідувачку кафедри менеджменту ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» Ларису Сігаєву.
Лариса Євгеніївна розповіла про свій життєвий і професійний шлях, який вона пройшла, починаючи від учителя, історію становлення науки андрагогіки в Україні, підготовку підручників, словників, розробку нових навчальних курсів для студентів тощо. З особливою теплотою і вдячністю науковець розповіла про людей, які працювали поряд з нею, допомагали в будь-яких ситуаціях, давали мудрі поради, сприяли її становленню як особистості і як науковця в галузі освіти дорослих. Лариса Євгеніївна наголосила, що їй завжди подобалася її робота, бо була для неї цікавою, а головними правилами її життя були прагнення до навчання, бажання працювати і бути вдячною.
Всі присутні могли ознайомитися з книжковою виставкою, створеною бібліотекарями університетської книгозбірні. На ній була представлена колекція дарів з особової бібліотеки Лариси Сігаєвої та праці науковця з фонду бібліотеки.
На зустрічі були присутні бібліотекарі, викладачі, аспіранти.

Додати коментар