Конкурсна комісія оголошує конкурс на заміщення посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Переяславської міської ради, Студениківської сільської ради, Ташанської сільської ради, Дівичківської сільської ради та Циблівської сільської ради

Конкурсна комісія оголошує конкурс на заміщення посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Переяславської міської ради, Студениківської сільської ради, Ташанської сільської ради, Дівичківської сільської ради та Циблівської сільської ради (ЄДРПОУ 01994161) на підставі рішення конкурсної комісії від 26.07.2024 (протокол № 1).

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Переяславської міської ради, Студениківської сільської ради, Ташанської сільської ради, Дівичківської сільської ради та Циблівської сільської ради (далі – Підприємство).

Місцезнаходження підприємства:  08403, Київська обл., місто Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, буд. 137.

Основні напрями діяльності підприємства викладено у пункті 3 Статуту КНП «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», з інформацією можна ознайомитись на офіційній сторінці Переяславської міської ради у розділі Рішення міської ради.

Умови оплати праці директора комунального некомерційного підприємства «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» визначаються у контракті та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством. Істотні умови контракту визначені постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 792 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та типових форм контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я» (зі змінами).

Кваліфікаційні вимоги (відповідно до Довідника кваліфікаційних характеристик професій (ДКХП). Випуск 78 “Охорона здоров’я”, затвердженого наказом МОЗУ №117 від 29.03.2002 року):

–   стаж роботи – 3 роки;

– вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань 07 “Управління та адміністрування” або 28 “Публічне управління та адміністрування” або 1501 “Державне управління” або 229 «Громадське здоров’я» або 22 “Охорона здоров’я”, або 08 “Право”, або 05 “Соціальні та поведінкові науки”, або 03 “Гуманітарні науки”.

У разі здобуття вищої освіти у галузі знань 08 “Право” або 05 “Соціальні та поведінкові науки” або 03 “Гуманітарні науки” вимагається наявність вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 07 “Управління та адміністрування” або 28 “Публічне управління та адміністрування”, або 1501 “Державне управління” (крім керівників закладів охорони здоров’я, які надають первинну медичну допомогу).

У разі здобуття вищої освіти у галузі знань 22 “Охорона здоров’я” вимагається подальша спеціалізація “Організація і управління охороною здоров’я” або наявність вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 07 “Управління та адміністрування” або 28 “Публічне управління та адміністрування”, або 1501 “Державне управління”.

 

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три роки), в якому передбачаються:

– план реформування закладу протягом одного року;

– заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

– пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

– пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі (особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк):

1) копію паспорта громадянина України та копію ідентифікаційного номера;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

У своїй діяльності конкурсна комісія керується вимогами Постанови КМУ від 27.12.2017 р. № 1094 (зі змінами та доповненнями) по Порядком, затвердженим рішенням сесії Переяславської міської ради від 20.06.2024 № 15-78-VIII.

Відповідно до п. 31 Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, за рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсі у разі: 

− неподання ним необхідних документів;

− його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;

− наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності;

− наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді (з описом поданих документів) та реєструються як вхідна кореспонденція Переяславської міської ради. Документи та заяву подавати в ЦНАП Переяславської міської ради за адресою: м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 27/25, каб. № 101.

Документи приймаються з 29 липня 2024 року по 19 серпня 2024 року включно.

Ознайомитися зі статутом підприємства та фінансовим планом на 2024 рік можна на вебсайті Переяславської міської ради.

Адреса електронної пошти: olenagricenok@gmail.com.

Контактна особа – Гриценок Олена Юріївна +380681213698.

№14-68-VIII Ріш. вторинка фін.план

№14-68-VIII Фінансовий план на 2024 р. БЛІЛ

№17-07-VIIІ Статут КНП Переяславська БЛІЛ

Додаток 1. Заява

Додаток 2. Згода на обробку персональних даних

Додаток 3. Попередження про вимоги та обмеження

Додаток 4. Заява про відсутність конфлікту інтересів

Протокол засідання №1

Додати коментар