Напередодні професійного свята медиків привітали у Переяславській громаді (ФОТО)

День медичного працівника — особливе свято. У такий день хочеться від усього серця подякувати медикам за радість здоров’я і диво життя, які вони дарують кожному, роблячи це з властивою даній професії легкістю й невимушеністю.

У Переяславі медичні працівники відзначили професійне свято. Урочистий захід з нагоди Дня медика відбувся в актовій залі Переяславської лікарні.

Другий рік поспіль українці відзначають День медичного працівника 27 липня. 13 червня 2023 року Президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ, який встановлює нову дату святкування.

Привітав медиків міський голова Вячеслав Саулко. Кращих лікарів, медичних сестер, фельдшерів Переяславської громади за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність і з нагоди свята відзначив Почесними грамотами та пам’ятними подарунками. В урочистостях також взяли участь заступник міського голови Оксана Степаненко та секретар ради Лідія Оверчук.

На захід завітали і голови Циблівської, Ташанської та Студениківської громад – Олександр Палагута, Василь Вовчанівський та Марія Лях. Зі словами вітань та приємними сюрпризами вони долучилися до віншування медичних працівників.

З вітальним словом до колег звернулася і голова районної організації профспілки працівників охорони здоров’я Надія Гордієнко. Вона дякували колегам за відданість справі, патріотизм та злагоджену роботу.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять медичних працівників, які загинули під час виконання свого обов’язку в зоні бойових дій, рятуючи життя військових та цивільних.

Добрим словом згадали й тих, хто з медиків-переяславців нині на передовій рятує життя українців.

Захід провела Дарина Семенчук.

Додати коментар