Сьогодні свій ювілей відзначає Почесний житель Переяславської громади Марія Роман

26 липня свій ювілейний день народження святкує чарівна жінка, привітна господиня, ветеран педагогічної ниви Переяслава, Почесний житель Переяславської громади Марія Харитонівна Роман. Цього літнього дня привітали ювілярку: міський голова Вячеслав Саулко, його заступник Оксана Степаненко, секретар ради Лідія Оверчук, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, колишні її колеги та близькі.

Голова громади, вручаючи подарунок та квіти, звернувся до Марії Харитонівни зі щирими словами вітання: «Від виконавчого комітету та від себе особисто дозвольте привітати Вас з визначною датою! Прийміть щиросердні, сповнені людської шани та поваги привітання з нагоди Вашого ювілею! Сердечно вдячний за Вашу працю, життєву стійкість та мудрість. На Вашому прикладі виховувалися і виховуються сучасні діти й молодь, нове покоління патріотів і героїв. Від імені усієї громади зичу міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя у мирній, переможній Україні».

До його привітань доєдналися і всі присутні,  які  дякували іменинниці за мудрість, щедрість душі, за велику відданість професії, побажали здоров’я на довгі літа, щастя, вічної душевної молодості, оптимізму і сімейного добробуту.

У свою чергу ювілярка подякувала за увагу і турботу. Поділилася спогадами про свою роботу, відзначивши, що завжди відповідально та з любов’ю ставилася до справи, яку виконувала.  

 

Додати коментар