Вихованці гуртків декоративно-ужиткового, образотворчого, екологічно, соціально-реабілітаційного напрямів, вокальних студій «Акорд» та «Гармонія» та студії бального танцю «Dance Life» БХТДЮМ прозвітували про свою роботу

Творчий дивертисмент «Натхненні вірою в Україну!», підсумок роботи гуртків декоративно-ужиткового, образотворчого, екологічно, соціально-реабілітаційного напрямів, вокальних студій «Акорд» та «Гармонія» та студії бального танцю «Dance Life», відбувся 8 травня в Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

Великі можливості у формуванні творчого потенціалу особистості вихованців надає наш заклад, створюючи умови для вільного вибору сфери діяльності для самореалізації та творчості. Свої здобутки гуртківці БХТДЮМ у 2023-2024 навчальному році презентували у 46 конкурсах (4 міжнародних, 21 Всеукраїнських та 21 обласних) та отримали високі результати: Гран Прі, І місць – 32; ІІ місць – 47; ІІІ місць – 32.

Директор БХТДЮМ Ніна Товкун вручила Дипломи та Грамоти переможцям обласних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсів та Подяки найактивнішим учасникам усіх творчих ініціатив Переяславського БХТДЮМ. Дякуємо захисникам та захисницям України за можливість навчатися і навчати, творити, досліджувати, розвиватися та досягати успіхів!

 

 

Додати коментар