Відбувся завершальний етап навчання кандидатів у патронатні вихователі

07.05.2024 року відбувся завершальний етап навчання кандидатів у патронатні вихователі. Проводила навчання тренер Київського обласного центру соціальних служб Наталія Боровко за участі кандидата у патронатні вихователі його помічника та членів міждисциплінарної команди ( працівники центру соціальних служб, служби у справах дітей, управління соціального захисту населення, відділу освіти, відділу поліції 1 Бориспільського РУП ГУНП у Київській області). Також в заході взяла участь заступник міського голови Оксана Степаненко.

За результатами навчання кандидат у патронатні вихователі отримає довідку про проходження навчання. Маємо надію, що найближчим часом у громаді буде діяти ще одна сім’я патронатного вихователя, яка допомагатиме у здійснені заходів щодо захисту прав дитини. Втім хотілося б, щоб таких сімей у громаді було більше. З одного боку –  це дозволить людині офіційно працювати та отримувати дохід, а з іншого – здійснювати захист та реабілітацію дітей, які цього потребують.

За додатковою інформацією щодо можливості стати патронатним вихователем звертайтеся до Служби у справах дітей та сім’ї вул. Шевченка, 22-А, тел. (04567)58623.

Додати коментар