Переяславські дівчата забезпечили собі місце у фіналі чотирьох відкритого Чемпіонату Київської області з баскетболу

25 лютого в місті Бровари пройшов третій тур відкритого Чемпіонату Київської області з баскетболу серед дівчат наймолодшої вікової групи.

Перша гра була з командою  ДЮСШ № 18   м. Києва. Наші дівчата відразу повели у рахунку, але киянки не збиралися так легко віддавати перемогу, намагалися захопити ініціативу. Перші три чверті точилася боротьба очко в очко (7:5, 7:7, 6:6) . І лише в четвертій чверті наші землячки переломили гру, і впевнено повели у рахунку (15:5).  Кінцевий рахунок 35:23 на користь  команди Переяслава.

Наступна гра з командою Фастова була менш драматичною, хоча дівчатка –суперниці самовіддано боролися за м’яч, не даючи вільно дихнути нашим дівчатам ні в нападі, ні в захисті. Рахунок гри 26:8 на користь Переяслава.

Добре попрацювали на підборах Вероніка Твердюк – 22 очка і 20 підборів, Олександра Тимченко – 15 підборів, Яна Герасименко – 3 очка  і 18 підборів, Маліко Нурдінова – 2 очка і 10 підборів, Вікторія Захарчук – 12 очків і 8 підборів. В баскетболі говорять – хто виграє щит, той виграє гру….. Сьогодні дівчата попрацювали і виграли підбір у суперника.

Впевнено вивела сьогодні команду в напад Вікторія Степанюк, яка зуміла віддати результативні передачі і сама атакувати кільце, на її рахунку 14 очків, Аня Герштун – 6 очків, Настя Свириденко – 2 очки, Діана Шабельникова.

Получають перший ігровий опит і самі молодші дівчата, які навчаються в четвертому та третьому класі Олександра Герасименко, Настя Шеляг, Дарина Кукса, Настя Погоріла, Віка Зінчук . Вони ще не принесли у скарбничку команди забитих м’ячів, але відпрацювали у захисті, забираючи м’яч у суперника, не даючи забити у свій кошик.

Наразі дівчата забезпечили собі місце у фіналі чотирьох, не зважаючи на те, що залишився ще один тур в березні у Фастові.

Алла Бикова, тренер ДЮСШ

Додати коментар