В баскетбольної юнацької команди “Переяслав-01” є шанс на вихід до фіналу

24 лютого у м. Біла Церква відбувся черговий тур Відкритого Чемпіонату Київської області серед юнацьких команд 2001-02 р.н.

Перша гра з командою «МОБІ» (м.Бровари) виявилася дуже складною. Повівши у рахунку з перших хвилин матчу наші юнаки не могли відірватися більше ніж на 5 очок. Після першої половини гри – 33:29 на користь Переяслава. Але цей відрив дався доволі важко. Вже по три персональних зауваження мали наші високі – Віталій Дробот та Богдан Гребеник. Досить висока команда Броварів скористалася цією перевагою і у другій половині ще більше почали завантажувати гру під кошик. Це дало свої результати, і через перебір фолів майданчик залишив Богдан Гребеник. Переяславу не залишилося нічого, як загравати «маленького» Олександра Романика, який вдало ввійшов в гру набравши за перші три хвилини четвертої чверті – 4 очки. Напрочуд вдало 4 четверть провели Максим Бондарчук та Ростислав Дереча, котрі добре відіграли в захисті та здобули потрібні підбирання! До останньої секунди команди боролися за жадану перемогу, але фінальна сирена зафіксувала перемогу – 64:63 на користь «Переяслав-01».

Друга гра з командою «Спортліцей» (м. Біла Церква) не залишила шансів на перемогу – 46:112 на користь господарів.

Склад команди (тренери Алла Бикова, Ірина Бикова): Віталій Дробот – 36 очок, Юрій Вітківський – 30 очок, Ростислав Дереча – 12, Олександр Романик – 8 очок, Богдан Гребеник – 7 очок, Максим Бондарчук – 6, Ярослав Кожушко – 6 очок, Артем Андріяш – 2 очки,  Микола Зайнчуківський, Ярослав Ярошовець.

Перемога над командою Броварів підвищила наші шанси на вихід до фіналу, але для цього потрібно на останньому турі 31 березня у Броварах перемогти команду Українки.

Ірина Бикова, тренер ДЮСШ

Додати коментар