70% клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі надають перевагу чат-боту й особистому кабінету

Минулого року ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжив вдосконалювати наявні продукти й послуги для клієнтів та запускати нові. Особливу увагу фахівці приділяли каналам самообслуговування – чат-боту і сайту. Адже так клієнти можуть вирішити майже будь-яке своє питання не виходячи з дому. Переваги онлайн-каналів ДТЕК Київські регіональні електромережі оцінили майже 650 тис. жителів Київщини.

Найбільш зручним та простим у користуванні сервісом передачі інформації про спожиті кіловати є чат-бот у Viber або Telegram. Наразі у чат-боті зареєстровані майже півмільйона підписників – за рік їх кількість виросла у 1,7 рази. А покази лічильників українці передавали через чат-бот удвічі частіше ніж у 2022-му – загалом майже 1,5 млн разів.

«Ми продовжуємо цифрову трансформацію, розвиваємо наші дистанційні канали обслуговування і збільшуємо кількість послуг, які можна отримати онлайн. Для цього у 2023 році ми розширили функціонал чат-боту і особистого кабінету. І на цьому ми не зупиняємось – цього року зосередимося на оновленні нашого сайту, продовжимо вдосконалювати чат-бот, а для юридичних клієнтів запустимо нові онлайн-сервіси», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Одним із найпопулярніших онлайн-сервісів серед побутових клієнтів є Договір онлайн. Сервіс дозволяє оформити договір на розподіл електроенергії на сайті компанії, без відвідування офісу. За 2023 рік ми отримали й обробили майже 20 тис. заявок щодо договорів на розподіл електроенергії.

Скористатись нашими онлайн-каналами можна за посиланнями:

Додати коментар