Краса і любов рятує світ

До 24 лютого минулого року у кожної української жінки було своє насичене життя, в якому була можливість реалізували себе в професіях, піклувалися про інших, були берегинями сімейного вогнища, відпочивали та цікаво проводили час.

Та складні випробування сьогодення спонукали всіх об’єднатися задля створення нових ініціатив, підтримки один одного та прагнення бути корисними під час воєнного стану.

Так у жовтні минулого року за сприянням Центру соціальних служб Переяславської міської ради, на підтримку внутрішньо переміщених жінок, які знайшли прихисток в Переяславській громаді, засновниця благодійної ініціативи «VIDDANI з любов’ю» Анна Кудінова разом з небайдужими однодумцями провели «Фешен-базар» на території дитячої оздоровчої бази «Славутич».

Цьогоріч організаторка заходів Ірина Дорош звернулася з пропозицією продовжити традицію і знову подарувати позитивні емоції нашим співвітчизницям, які знайшли прихисток у нашій громаді, нагадати жінкам про важливість саморозвитку та збереження власної життєвої енергії.

20 учасниць заходу мали змогу відвідати три локації:

нутріціолог Юлія Базилівська розповіла про навички корисного та збалансованого харчування та методи, які допомагають у самовідновленні організму.

Арт-терапевт Яна Корольова наголосила на тому, що які б не були обставини і труднощі – наше життя не втратило сенс і треба обов’язково відновлюватися після пережитих подій.  Через спеціальні техніки Яна дала можливість учасницям висловити та відтворити внутрішні почуття, переживання, сумніви, конфлікти та сподівання.

Візажисти: Тетяна Корж, Дана Махмудова, Сніжана Радченко та Юлія Поляк всім учасницям створили індивідуальний мейкап, підкресливши харизму кожної.

За допомогою стилістів проекту «VIDDANIз любов’ю»  учасниці  підібрали собі декілька варіантів одягу, які по закінченню заходу  безкоштовно забрали з собою. Фотографи Ковтун Ан та Міхно Олі майстерно відтворили ці образи під час фотосесії.

Оригінальну фотозону підготувала волонтерка Наталія Шульга

В той час, коли учасниці активно спілкувались в дружній атмосфері,  їхні діти  разом з керівниками гуртків Клубу юних моряків Наталією Чорненко та Тетяною Кановою виготовили лебедів в техніці оригамі. А героїня відомого фільму Венздей (TanomyAnzer) занурила дітлахів у світ ігор та конкурсів. Саме заняття творчістю та рухливі ігри допомагають  дітям подолати тривогу, страх, зменшити неймовірне емоційне навантаження під час війни. Молодіжний центр «Зустріч» надав малечі можливість переглянути захоплюючий мультфільм «Чотири стихії».

Центр соціальних служб дякує усім небайдужим співорганізаторам заходу за ваше прагнення допомагати та підтримувати всіх тих, хто сьогодні цього потребує найбільше!

Ірина Пурденко,

заступник директора Центру соціальних служб

Переяславської міської ради

 

Додати коментар