Переяславці у Полтаві змагалися на Драконах

У суботу, 30 вересня, місто Полтава гостинно приймало учасників Чемпіонату області на човнах «Дракон» присвячений Дню Українського козацтва, який вперше святкують 1 жовтня. У цих змаганнях взяли участь команди з Києва, Дніпра, Полтави, Горішніх Плавнів і Кременчука, а також веслувальники з Винниці, Черкас і Переяслава. Три команди представили місто Київ, всього зібралося 10 команд.
Змагання проводились у відкритому класі (чоловіки й жінки разом) на човнах для 22-х веслувальників і дванадцяти. Вікові категорії: 12-14, 15-18 та 19 і більше років.
Команда «Переяслав Драгонбот клуб» під керівництвом тренера Володимира Бурякова, у віковій категорії 19+, на дистанції 5500 метрів здобула 8 місце незважаючи на те, що суперниками були діючі чемпіони та призери України і Європи.
Попереду ще багато роботи та процесу вдосконалення, але незабаром, планують взяти участь у марафоні на 12000 метрів в місті Києві.
“Дякуємо за підтримку відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоровʼя, в особі керівника відділу Валерія Мільгевського.
Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись!” – у соцмережі дякують  учасники команди.

Додати коментар