5 спортсменів та спортсменок із Київщини вибороли нагороди у змаганнях на Кубку України з легкої атлетики. Наша землячка в числі кращих

Днями в місті Львів на стадіоні «Скіф» відбувся Кубок України з легкої атлетики. Команду Київської області представляли 15 спортсменів та спортсменок. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Зазначимо, що володарями Кубку України у змаганнях із бігу стали Вікторія Шкурко на дистанції в 3000 м та Аліна Корсунська – на 400 м. Обидві спортсменки є представницями Київського обласного центру олімпійської підготовки.

Срібну нагороду виборола Тетяна Чорновол у бігу на 1000 м, яка теж є вихованкою обласного олімпійського центру. Також друге місце посів представник Київської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Шкабара з міста Біла Церква на біговій дистанції в 110 м із бар’єрами. Крім того, під час змагань він встановив новий особистий рекорд – 14,87с.

Бронзу здобула легкоатлетка Переяславської дитячо-юнацької спортивної школи Карина Тищенко в бігу на 2000 м із перешкодами.

Вітаємо наших переможців та переможниць із новими здобутками!

Додати коментар