Запрошуємо молодь Київської області до участі у програмі «Молодь змі(ц)нює Україну»

Фонд родини Богдана Гаврилишина оголошує старт програми «Молодь змі(ц)нює Україну», мета якої – допомогти молоді підсилити власну оргспроможність, удосконалити навички проєктного менеджменту та долучитися до спільноти однодумців.

До програми буде відібрано 75 учасників/ць з усієї України віком від 18 до 35 років, котрі беруть активну участь у розвитку своєї громади/міста:

  • є громадськими активістами; представниками організацій громадянського суспільства, органів місцевого самоврядування, держслужбовцями; представниками медіа; соціальними підприємцями; студентами;
  • у часі війни активно волонтерять/працюють в одному з напрямів: робота з ВПО, ветеранами, сім’ями військовослужбовців, освіта в часі війни, відновлення культурних/архітектурних пам’яток, робота з закордонною молоддю, розвінчування ворожої пропаганди, підтримка місцевого бізнесу, розвиток місцевого врядування та ін.
  • мають ідею проєкту, спрямованого на зміни та зміцнення своєї громади/міста.

Переможці програми зможуть виграти малий грант на свій проєкт або отримати шанс на тижневу навчальну поїздку за кордон.

Програма започаткована 2012 року Фондом Богдана Гаврилишина, та продовжена 2017 року Фондом родини Богдана Гаврилишина. За час існування, навчання закінчило понад 1 500 учасників, які сформували спільноту програми.

Програма «Молодь змі(ц)нює Україну» пропонує:

    • навчання проєктного менеджменту через цінності;
    • кейси, орієнтовані на сучасні виклики;
    • поглиблення знань з тем державотворення, ефективних змін, управління людським
    • ресурсом та ефективного творення команд;
    • менторську підтримку під час роботи над власним проєктом;
    • долучення до спільноти випускників програми.

Для участі у програмі потрібно зняти відео (до 1 хв.) українською мовою на тему «Як я змі(ц)нюю Україну» та заповнити реєстраційну форму.

Набір триває до 18 липня включно.

Більше деталей за посиланням: https://mzu.bhfamily.org/.

У 2023 році програму «Молодь змі(ц)нює Україну» реалізовує Фонд родини Богдана Гаврилишина в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст програми є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Додати коментар