Топ-5 курсів на Дія.Освіта: яка нова професія виявилася найпопулярнішою у українців

За перші дні після запуску освітнього проєкту українці визначилися з освітніми вподобаннями. У першу п’ятірку ввійшли курси з навчання на UX/UI-дизайнера, мобільного фотографа та баристу

Лише за кілька днів роботи платформу Дія.Освіта відвідали 35 тисяч українців. Вони почали переглядати освітні серіали та склали рейтинг найпопулярніших спеціальностей. 

Про це повідомили у сервісі державних послуг “Дія”

На 22 травня 2023 року найпопулярніші курси на Дія.Освіта були такі:

  1. UX/UI-дизайнер
  2. Мобільний фотограф
  3. QA-тестувальник
  4. Бариста
  5. Логіст

«Дія.Освіта — це платформа актуальних знань та навичок, яка допоможе зробити крок назустріч новій спеціальності, – нагадали в міністерстві цифрової трансформації. – Проходьте тест з профорієнтації, навчайтеся під час перегляду цікавих серіалів, випробовуйте знання в симуляторі, отримуйте сертифікат та підшукуйте вакансію у своєму регіоні».

Відомо, що всі курси можна проходити безоплатно

Освітня платформа – це оновлена версія Дія.Цифрова освіта, яку запустили у 2020 році. Свої навички можна спробувати в онлайн-симуляторі. По завершенню курсів є можливість підшукати роботу у своєму регіоні.

«Це дає можливість зануритися у типовий день у певній професії, зрозуміти неочевидні ситуації та виклики, а відтак покращити свої навички та знання перед працевлаштуванням», – йдеться у матеріалі на сайті «Детектор. Медіа». 

дія
Свої навички можна випробувати онлайн. Скрін зі сторінки Дія.Освіта

 

Кожен може підібрати відео під свої потреби й таким чином створити унікальний освітній серіал.

«Для цього необхідно обрати професійний напрямок або кілька та набір ключових видів робіт, яких прагне навчитися людина», – такий алгоритм взаємодії пропонують користувачам.

Джерело

Додати коментар