У другому етапі розвитку проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю» взяли участь і переяславці

       17-20 травня 2023 року в межах Програми USAID «Мріємо та діємо», у місті Києві відбувся тренінг – другий етап розвитку проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю». 

       Участь брали 11 команд з усієї України. Серед них була робоча група проєкту Переяславської міської територіальної громади.

       Учасники протягом чотирьох днів поглиблювали знання у розробці місцевих цільових програм, механізмів фінансування. По завершенню усі отримали орієнтований графік заходів проєкту у громадах та сертифікати про участь в тренінгу.

        Програми USAID «Мріємо та діємо» – 5 річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом  молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємству, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. 

Додати коментар