Мер Переяслава Вячеслав Саулко перевірив хід ремонтних робіт в укриттях дитячих садочків «Берізка» та «Любавонька» (Відео)

У вівторок, 2 травня, голова Переяславської громади Вячеслав Саулко перевірив хід ремонтних робіт, які відбуваються в укриттях дитячих садочків «Берізка» та «Любавонька» – Proslav.

За словами мера, роботи знаходяться на завершальних етапах. Зокрема, у дитячий садочок «Берізка» дітки зможуть повернутись вже за тиждень-два. Вячеслав Володимирович зазначив, що у закладі було зроблено необхідні малярні роботи, встановлено вентиляцію, відремонтовано сантехнічні вузли та зроблено покриття підлоги.

У «Любавоньці» ремонтні роботи ще тривають, але вже вдалось виконати малярні роботи, встановлено вентиляцію, яка не тільки охолоджує та нагріває повітря, а й очищує його. Окрім цього, було проведено необхідні роботи з електромережі, зроблено ремонт у санвузлах. Також заливається бетоном вхідна група та східці, а між приміщеннями було встановлено нові пластикові двері.

Однак Саулко зазначив, що, незважаючи на те, що у місцях протікань води було проведено гідроізоляційні роботи, для повного унеможливлення – необхідно повний ремонт покрівлі закладу. Для цього, за його словами, вже передбачено необхідне дофінансування. А відповідні роботи будуть проводитись найближчим часом.

Дитячий садочок «Берізка»

Дитячий садочок «Любавонька»

 

Додати коментар