Учні Київської області вибороли 22 призових місця у фінальному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. В числі кращих і наші переяславці

Днями завершився ІV (фінальний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. Цей захід щовесни проводить Міністерство освіти і науки України.

Учні й учениці Київщини пройшли всі етапи конкурсних випробувань, продемонстрували гарні результати і здобули призові місця у фіналі олімпіад. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Так, за підсумками Олімпіад-2023 Київщина виборола 22 призових місця. Із них нагороджені дипломом І ступеня 4 учні, дипломом ІІ ступеня – 10 учнів, диплом ІІІ ступеня здобули 8 учнів. Дипломи учасника отримали 19 учнів.

Зокрема, перемогу у фінальному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад здобули учні закладів загальної середньої освіти Білоцерківської, Вишневої, Переяславської, Бучанської, Васильківської, Вишгородської, Ірпінської, Миронівської, Тетіївської міських, Баришівської,  Ставищенської, Чабанівської, Гребінківської, Гостомельської селищних та Борщагівської і Петрівської сільських територіальних громад.

Предметні олімпіади – це випробування, що не лише тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. Зазначимо, що через повномасштабне вторгнення рф в Україну проведення Олімпіад цього року відбувалось із застосуванням технічних засобів у режимі відеоконференцій та з урахуванням безпекових заходів.

Пишаємося нашими олімпійцями та бажаємо не зупинятися на досягнутому й надалі бути фарватерами розвитку сучасної української науки.

Додати коментар