Співчуття родині Юрія Семененка від органів міського самоврядування міста Переяслава-Хмельницького

Переяслав-Хмельницький міська рада, виконавчий комітет, колектив комунального закладу  «Переяслав-Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа», спортивна громадськість міста глибоко сумують з приводу раптової смерті старшого тренера-викладача з легкої атлетики Переяслав-Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи Юрія Миколайовича Семененка.

Юрій Миколайович Семененко народився 8 травня 1961 року в селі Шевченково Малинського району Житомирської області. Закінчив у 1988 році Київський державний інститут фізичної культури. З 15 серпня 1988 року по 5 грудня 2002 року працював в Переяслав-Хмельницькому Державному педагогічному інституті імені Григорія Сковороди викладачем кафедри фізичного виховання, з 5 грудня 2002 року по 31 серпня 2009 року – у Київській обласній організації спортивного товариства «Спартак» тренером – викладачем з легкої атлетики. З 1 вересня 2009 р. працював старшим тренером-викладачем з легкої атлетики Переяслав-Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи. Виховав не одне покоління спортсменів, які ставали переможцями та призерами Всеукраїнських і Міжнародних змагань.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким. Ми розділяємо вашу скорботу в цей важкий час. Світла пам’ять про Юрія Миколайовича назавжди залишиться у наших серцях.

Додати коментар