У перший осінній призов до війська призвано вісім переяславців

24 жовтня Переяславщина проводжали до лав Збройних сил України восьмеро своїх найкращих представників. П’ятеро новобранців призвано із району і троє представляють місто. Владислава Абдуназарова прийшли проводжати вся родина тато, мама, брат, племінник тітка та бабуся. Мама розповіла, що хлопець маленький зростом тож дуже переживав, що не потрапить до війська. І коли за минулий рік підріс на пару сантиметрів відразу сам пішов до військкомату.
Дмитра Кузьменка з Лецьок під військкоматом ніхто не проводжав, хлопець розповів, що заборонив батькам їхати до Переяслава: – Провели вчора і добре. Зайві проводи, зайві сльози.
Друзі з Тарасівки Сергій Михайловський та Іван Сокіл проводжаючи свого товариша Юрія Рубана запевняли, що згодом до війська підуть і вони.
Жителя Помоклів Миколу Аврамича окрім батька та сестри приїхала провести і його дівчина Ірина. Поки Микола отримував настанови від батька молоді люди увесь час тримались за руки, а коли подали команду до шикування дівчина кинулась на груди не стримуючи сліз.
Привітали майбутніх воїнів військовий комісар Олександр Озірний, заступник голови РДА Любов Онопрієнко та заступник міського голови Валентина Губенко. Настоятель Свято-Єфремівської церкви отець Димитрій прочитав молитву та окропив свяченою водою новобранців. Світлана Абдуназарова від імені мам попросила хлопців гарно служити, виконувати накази командирів та пам’ятати, що їх завжди чекають вдома.

Міськрайонна газета “Вісник Переяславщини”

 

Додати коментар