В Переяславі-Хмельницькому відбулася підсумкова нарада по результатах роботи Управління пенсійного фонду за 9 місяців цього року

24 жовтня 2017 року в  Переяслав-Хмельницькому об’єднаному  управлінні Пенсійного фонду України Київської області відбулася нарада по підсумках роботи  управління за 9 місяців  2017 року за участю начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Фатхутдінова В.Г. та голови обкому профспілки працівників Пенсійного фонду України у Київській області Білоуса Л.В.

На нараду були запрошені: Онопрієнко Л.М. – заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації, Губенко В.В. – заступник міського голови, Бочарін П.П. – секретар Переяслав – Хмельницької міської ради,  Глушенко В.В. – член асоціації учасників бойових дій та учасників АТО Переяславщини. 

Про роботу  управління за 9 місяців доповів начальник управління Шмигановський В.С., про впровадження пенсійної реформи та роботи пунктів обслуговування громадян – заступник начальника управління Максимець Л.В. Про роботу відділів доповіли Самійленко О.В., Дзюба В.М., Гелевера В.В.

Робота Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  протягом звітного періоду була спрямована на наповнення бюджету фонду, співпраці з місцевими органами влади та роботодавцями, у визначені законодавством терміни проводилось призначення та перерахунки пенсій, здійснювався прийом громадян, проводилась роз’яснювальна робота серед пенсіонерів, громадян працездатного віку та  учнівської молоді  на виїзних прийомах, зустрічах за місцем проживання та у трудових колективах. Дуже велика увага приділяється роботі з учасниками АТО та членами сімей загиблих військовослужбовців.

Основна увага доповідачами та запрошеними гостями акцентувалась на інформаційно – роз’яснювальній роботі по пенсійній реформі,  накопичувальній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та роботі  пунктів обслуговування громадян.

Фатхутдінов В.Г. висловив прохання до міської та районної влади посприяти  встановленню біг – бордів про роботу пунктів обслуговування громадян.

По закінченню підсумкової наради  начальник головного управління та всі запрошені  подякували керівництву та колективу управління за плідну роботу та побажали подальших успіхів.                                 

Додати коментар