Навчалися освітяни громади

25 січня в залі засідань Переяславської міської ради (вул. Б. Хмельницького, 27/25) відбулось навчання для освітян Переяславської міської територіальної громади на тему: «Сертифікація педагогічних працівників – ключ до успіху у професійній діяльності. Досвід та перспективи впровадження ІАС EvaluEd у діяльності закладів освіти Київщини».
Учасників зустрічі привітали: заступник міського голови Оксана Степаненко, начальник відділу освіти міської ради Петро Ярмоленко.
Навчання для педагогічних працівників та адміністрацій навчальних закладів різних рівнів освіти провели: завідувачка сектору по роботі з експертами Олена Тяпко та головний спеціаліст відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Управління Державної служби якості освіти у Київській області Артур Хорішко.
Присутніх ознайомили з інформаційно-аналітичною системою для зовнішнього оцінювання та самооцінювання освітніх і управлінських процесі у закладах середньої освіти. Також було інформовано про сертифікацію педагогічних працівників в системі EvaluEd.

Додати коментар