Міський голова привітав Заслуженого художника України Степана Куцого з ювілеєм

17 жовтня Переяслав-Хмельницький міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко та керуюча справами Валентина Гринець  завітали до визнаного митця, Заслуженого художника України, Почесного громадянина Переяслава-Хмельницького, директора міської дитячої художньої школи Степана Юхимовича Куцого, щоб привітати з презентацією колоритної виставки справжніх шедеврів та з ювілеєм від дня народження.

Тарас Вікторович підкреслив самобутність його творчої палітри, де відображене саме життя. 

– У Ваших працях відтворений український світ, зі щирим вболіванням за долю України, її народу. В них відчувається ота справжня закоріненість в українське, у наше, де синє небо, розквітлий соняшник, спіла пшениця, працьовиті люди, – зазначив Тарас Костін. – Ви пронесли оцей дух через стільки років, неодноразово представляючи Переяслав та прославляючи наш край та щедро ділитеся своїми знаннями з юними переяславцями. Спасибі Вам від мене, від органів міського самоврядування міста.

Тарас Вікторович на знак пошанування великого вкладу Степана Куцого в мистецьку скарбницю рідного краю та з нагоди ювілею вручив ювілейні відзнаки та подарував сувенірну продукцію до 1110-ї річниці першої літописної згадки Переяслава.

Додати коментар