Університет відвідали студенти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу

12 жовтня Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди відвідали студенти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу на чолі із його директором – Валерієм Ружицьким. В ході зустрічі гостям розповіли про роботу професорсько-викладацького складу та структурних підрозділів університету, а також познайомили із ключовими родзинками, якими славиться саме наш заклад.

Не обійшлось і без внеску у зустріч  Наукового Товариства ПХДПУ імені Григорія Сковороди, що організувало гостям цікаву екскурсію музеєм університету. Екскурсоводами виступили керівник Центру усної історії, що діє в нашому університеті Тарас Нагайко  та голова Наукового Товариства  Оксана Луцик. Відрадно, що в ході екскурсії гостям випала честь з перших уст послухати розповідь про історію та діяльність Наукового Товариства університету!

Наукове Товариство вишу дякує представникам Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу за дружній і теплий візит! Радо чекаємо, Вас у стінах нашого університету!

Наукове Товариство ПХДПУ ім. Г. Сковороди

Додати коментар