В Переяславі-Хмельницькому відбувся захід присвячений дню європейських мов та перекладачів

Нещодавно на філологічному факультеті Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбувся захід присвячений дню європейських мов та перекладачів. Знання іноземних мов –  це ключ до успіху у сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Стара приказка говорить: «Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина». Тобто, чим більше мов на сьогодні ти знаєш, тим краще. Вивчення будь-якої іноземної мови розкриває перед нами нові можливості, робить багатшим наш духовний світ.

Розпочався цей захід зі вступного слова заступника декана філологічного факультету Василя Дударя та заступника завідувача кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Любові Летючої, які привітали студентів та побажали всього найкращого. Слідом за цим студенти філологічного факультету продемонстрували свої таланти в іноземних мовах: звучала жива музика, лунали неперевершені вірші та дивовижні пісні, демонструвались сценки англійською мовою та багато іншого.

Це свято закликає до викладання та вивчення іноземних мов, оскільки це шлях до взаєморозуміння між народами та державами. Іноземні мови покращують якість нашого життя у всіх її сферах.

Анастасія Циганкова,

студентка 2 курсу філологічного факультету

Додати коментар