Відбулася нарада для директорів ЗДО міста

Відповідно до плану роботи  КУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Переяславської  міської ради, 05 жовтня 2022 року в лекційній залі БХТДЮМ було проведено робочу нараду  для директорів ЗДО міста. Модератором заходу була директорка  ЦПРПП Ірина Божко.

На нараді було обговорено ряд важливих питань, які варто враховувати в організації освітнього процесу в закладах освіти у воєнний час:

  • нормативні документи, які регламентують функціонування ЗДО;
  • Організаційні аспекти діяльності ЗДО
  • Організація освітнього середовища;
  • Робота сайтів ;
  • Організація харчування

Для забезпечення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах дошкільної освіти  « Золотий ключик» та « Сонечко»  передбачено  по два вихователі на кожну зміну та по два помічника вихователя на одну групу з окремим режимом роботи  працівників закладу.

Особливу увагу  зосередили  на педагогічній діяльності тих груп, до яких зараховано дітей зі статусом внутрішньо переміщених осіб, адже ці вихованці потребують окремого психолого-педагогічного  супроводу у процесі адаптації до нових умов.

Під час зустрічі було акцентовано увагу керівників на посиленні контролю за дотриманням правил безпеки у закладах освіти для всіх його учасників.

Додати коментар