Гурт «Фіолет» зіграв затишний піаноакустичний сет у Переяславі: як це було (фото)

Шістнадцятий вечір вересня у Переяславі був неподібним до попередніх. З безкоштовним піаноакустичним сетом завітав відомий український гурт «Фіолет». Він став можливим завдяки волонтерському БУР-табору, який цього тижня розгорнув свою роботу у Переяславі. ProSlav бачив як це було.

Гурт «Фіолет» зіграв затишний піаноакустичний сет у Переяславі: як це було (фото)

Попри свою понад 12-річну історію гурт завітав в Переяслав вперше. Так би мовити, у розвідку. Фронтмен гурту, Сергій «Колос» Мартинюк, зізнався, що йому дуже сподобалася переяславська аудиторія, яка брала радше не чисельністю в залі, а якістю сприйняття пісень, які у акустичному звучанні розкривалися у найінтимніших відтінках, оголювали емоції, підсилювали закладені сенси. Кілька прочитаних поезій так само вражали зворушливістю, звучали на злобу дня, в тему вибагливої осінньої погоди на вулиці.

У ході виступу Сергій «Колос» Мартинюк натякнув, що його гурт з радістю завітає до міста вже у повному складі після нашої перемоги. Нині ж, каже, маємо докладати усіх залежних від нас зусиль для її наближення. Поза тим, розповідав про історію та місію ініціативи «Будуємо Україну Разом».

По завершенню сету прихильники таланту ще тривалий час не розходилися, просили Колоса повернутися на сцену і виконати «на біс» пісню про бібліотеку. Врешті, не дочекавшись, почали виконувати її гучно й акапельно. 

Поза сценою Сергій Мартинюк поспілкувався з журналістами ProSlav, підписав перший випуск журналу «Top Face» у якому є інтерв’ю з музикантом, залюбки сфотографувався з подарованим йому однією місцевою знайомою кавуном.

Додати коментар