У місті виступила Заслужена артистка України Олена Білоконь (Фото)

Сьогодні для жителів Переяславської громади, її гостей та наших безстрашних захисників виступила Заслужена артистка України, солістка Національного президентського оркестру, викладач Національного університету культури і мистецтв Олена Білоконь. Концерт під назвою “Молитва за Україну” відбувся в рамках проєкту Благодійної організації Міжнародного благодійного фонду “Незламна українська нація” за сприяння Київської обласної військової адміністрації.

Співачка Олена Білоконь є партнером Фонду та відповідає за мистецький напрямок і нині проводить благодійний концертний тур Київщиною. Жива українська пісня – це те, що нині не дає впасти, що підіймає національний дух і дарує віру. Тож артистка щедро ділилася своїм талантом з присутніми. Патріотичні пісні, а також композиції про кохання, родину й любов до України глядачам припали до душі. До заходу долучилися й запальні дівчата переяславського дуету «Lyach/Petrova».

Концерт проводився безкоштовно, але усі бажаючі мали змогу задонатити кошти на потреби ЗСУ. Таких під час концерту було зібрано 2131 грн. Кошти, зібрані небайдужими слухачами, пані Олена передасть до Фонду, вони будуть використані на допомогу українським захисникам.

Міський голова Вячеслав Саулко щиро подякував співачці за чудові пісні та участь у благодійній справі, вручивши пані Олені букет квітів. Немало букетів та слів вдячності за зустріч із українською народною піснею отримала співачка і від вдячних захисників України. Вячеслав Володимирович також подякував усім небайдужим переяславцям та гостям громади, які долучилися до заходу.

Наприкінці концерту усі бажаючі мали змогу сфотографуватися із Оленою Білоконь.

Додати коментар