Будівничий «БУР»-табір знову приїде до Переяслава – коли та як долучитися?

Відомий будівничий український волонтерський табір «Будуємо Україну Разом» («БУР»), завдяки якому кілька років тому постав у сучасному вигляді «Толока Хаб», у рамках програми «Мріємо та діємо» знову у Переяславській громаді – анонсовано, що волонтери допомагатимуть облаштувати лавочки та облаштувати меблі в молодіжному центрі з 11 по 17 вересня. 

Будівничий «БУР»-табір знову приїде до Переяслава – коли та як долучитися?

БУР табір – це волонтерський рух української молоді, будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає її до волонтерства та, починаючи з 2014 року, бере відповідальність за зміни в країні. «БУР» впроваджується за підтримки програми «Мріємо та діємо» що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну Разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. Він мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей. «БУР» – це про будівництво не лише будинків, а чогось набагато більшого.

Зацікавило? Хочете нарешті власним прикладом підтвердити відому максиму про те, що Україна починається з кожного з нас? Заповнюй анкету та ставай учасником табору: https://cutt.ly/8Ck6KQj

Зауваж, що участь волонтерів можлива з 14 років, проте особам до 18 років потрібно надати згоду батьків. Зареєстрованих учасників забезпечать харчуванням, а самі табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ.

«Мріємо та діємо» – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

Додати коментар