Шановні жителі громади!

         Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Переяславської міської ради повідомляє, що відповідно до протоколу наради засідання оперативного Штабу Київської області від 18.08.2022 року №153 було прийнято наступні рішення а саме: з метою забезпечення безпеки громадян на території Київської області під час проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора 23 серпня 2022 року та святкування 31-ї річниці незалежності України 24 серпня 2022 року:

  1. Заборонити проведення розважальних, видовищних спортивних, освітніх, культурно-просвітницьких та інших масових заходів (походів, демонстрацій, концертів, фестивалів, виїзної торгівлі тощо).
  2. Забезпечити посилення заходів дотримання правопорядку, громадської безпеки напередодні та під час святкування 23-24 серпня в тому числі й шляхом здійснення широкої роз’яснювальної роботи з громадянами про необхідність дотримання вимог комендантської години, сигналів «Повітряна тривога», уникнення масового скупчення у ході проведення заходів, про заходи безпеки та правила поведінки у випадках виявлення вибухонебезпечних предметів, інші заходи безпеки.

        Вкотре наголошуємо про важливість дотримання  вимог комендантської години та сигналів «Повітряної тривоги». Бережіть себе та своїх рідних.

Додати коментар