П’ятниця видалася багатою на знакові зустрічі, чудові плани та великі перспективи на Київщині

Минулої пятниці, 1 липня, із робочим візитом наше місто відвідав начальник управління фізичної культури і спорту КОВА Сергій Тимофєєв. Першим він відвідав Університет Григорія Сковороди у Переяславі. На подвір’ї закладу гостя зустрів ректор університету, доктор історичних наук Віталій Коцур. Поспілкувавшись про реалії життя закладу у воєнний час, обговорили плани щодо співпраці обласної влади, та, зокрема Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації та вирушили в оглядову екскурсію університетом – відвідали музей УГСП та мистецькі аудиторії факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва.

«Університет завжди крокує попереду, зокрема в галузі виховання викладачів фізичної культури і спорту та на інших факультетах і кафедрах. Щиро дякую за вашу гостинність!» – поділився своїми враженнями від візиту до альма-матер Сергій Тимофєєв, після чого завітав на гостину до волонтерського корпусу університету, де поспілкувався з волонтерами-сковородинівцями, які з перших днів війни з новою силою натхненно працюють, закриваючи потреби багатьох підрозділів українського війська та роблять усе можливе, а, іноді, неможливе для наближення нашої перемоги.

Візит столичного гостя до міста продовжився зустріччю пристоличної влади з молоддю та представниками молодіжної ради, відвідуванням приміщення майбутнього молодіжного центру, обговоренням туристичної привабливості та перспектив регіону, участю у презентації екскурсійних проєктів Миколи Богатиря, знайомством з молодіжним центром та відвідуванням тренінгу з домедичної допомоги. 

Джерело

 

 

Додати коментар