Із рідною “другою” школою прощалися її останні випускники-одинадцятикласники (Фото)

2 липня Переяславська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 востаннє випроводжала  у доросле самостійне життя своїх одинадцятикласників-випускників. Зі словами вітання до всіх присутніх звернулася директор  школи Валентина Одинець.

Свій перший документ про здобуття повної середньої освіти, а дехто і заслужені срібні та золоті медалі, із задоволенням отримували вчорашні учні.

З цією важливою подією їх також прийшли привітати: перші вчителі, нинішні шкільні «мами», не обійшлося й без батьківського напутнього слова, із подарунками та щирими побажаннями до винуватців заходу звернувся також голова ГІ Корінь нації Микола Богатир. У своїх зверненнях усі бажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій та мирного українського неба.

Вокально-хореографічні номери підготували: Ольга Шевчук та вихованки хореографічно-актобатичної студії «Фантазія» (керівник – Тетяна Ковшун), виконанням пісні порадували і самі випускники. Звісно ж за своїх дорослих дітей прийшли порадіти їх батьки, рідні та друзі.

 Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою заходу став традиційний танець – вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку, після якого зірвали хвилю овацій.

Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки… та все це вже десь позаду…

А на початку нового дня, вчорашніх випускників чекає нове, незвідане, самостійне, доросле життя.

Додати коментар