Віддали життя за Батьківщину: на війні загинули Герої-захисники Олег Романенко та Михайло Хрумало

На жаль, Україна втратила ще двох своїх вірних синів, патріотів і захисників. Обороняючи рідні українські землі, загинули Олег Романенко із села Строкова і Михайло Хрумало з Переяслава – допис зі сторінки голови Переяславської громади Вячеслав Саулко у своєму Facebook.

Віддали життя за Батьківщину: на війні загинули Герої-захисники Олег Романенко та Михайло Хрумало

У повідомленні йдеться, що Олег Володимирович помер унаслідок поранень, що отримав 3 червня під час виконання бойового завдання в Луганській області. А Михайло Петрович загинув в результаті артилерійського обстрілу позицій підрозділу в районі населеного пункту Миколаївка.

«Прикро, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Ми глибоко співчуваємо найріднішим людям Олега та Михайла. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати близької людини», – висловлює свої співчуття Вячеслав Володимирович.

Нехай в серцях рідних, друзів і знайомих вічно живе добра пам’ять про цих прекрасних людей. Пам’ятайте, Герої не вмирають. Адже вони захищали найцінніше – свої сім’ї, землю і народ. Щиро співчуваємо родині та близьким. Вічна пам’ять та слава полеглим захисникам!

Додати коментар